CoderDojo Belgium Press – March 2015

Belgium

CoderDojo organiseert MegaDojo voor 1024 kinderen die willen leren coderen

March 31st – CoderDojo Genk

De laatste jaren is het belang van een sterk STEM-beleid steeds duidelijker geworden. Science, Technology, Engineering en Mathematics zijn de vakken van de toekomst en op allerlei manieren wil men de interesse bij kinderen en jongeren aanwakkeren voor exacte wetenschappen en techniek. Dit gebeurt meer en meer via het onderwijs. Maar CoderDojo is één van de weinige clubs waar dit ook in vrijetijdsverband kan. Net zoals voetballen, dansen, tekenen, … krijgt ook techniek op deze manier zijn vaste stek in de jeugdactiviteiten.

Read The Article Here

Share this post

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *