CoderDojo Netherlands Press – October 2015

Grootste CoderDojo in Nederland tot nu toe

17th October 2015 

Vandaag, de laatste dag van de Europese Codeweek, opende Kees Geldof, wethouder Organisatievernieuwing van de Gemeente Utrecht, de grootste CoderDojo die tot nu toe in Nederland heeft plaatsgevonden. Het was tevens de eerste CoderDojo in Utrecht. Ruim 100 kinderen tussen de 7 en 12 jaar maakten hier op speelse wijze kennis met programmeren.

De (regionale) partners van dit initiatief zijn Ziggo, Gemeente Utrecht, Economic Board Utrecht, Medialab Setup, de Bibliotheek Utrecht en Jaarbeurs. Volgende CoderDojo’s zijn al gepland en vinden in november, december en januari plaats in De Bibliotheek Utrecht.

Read The Article Here

Share this post

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *